Waarom een Urban Life / City Changers Learning Community?


Als leiders dromen we allemaal van een kerk die bloeit, relevant is en impact heeft op de gemeenschap.

We bevinden ons in een post-christelijke samenleving die de kerk marginaliseert en een houding als consumenten aanmoedigt.

Dit hoeft niet ons verhaal te zijn!

Je wordt uitgenodigd om mee te doen aan een leergemeenschap van 9 maanden waar je wordt uitgedaagd wordt om dit verhaal te veranderen.

Hoe werkt de Learning Community ?

De learning community is een 9 maanden durend gezamenlijk leerproces.


8 Cycli

Er zijn cycli met video's en boeken als voorbereiding op Resultaatgerichte Gesprekken (RGG) in een locale bijeenkomst (live of via ZOOM) worden gehouden. Na het bekijken van de online video's kan de deelnemer de bijbehorende vragen doorwerken ter voorbereiding op de RGG. Zo kan iedereen verrijkt worden door de input van collega's ophalen en daarmee het begrip van de inhoud te verdiepen, en ondersteuning ontvangen bij het creëren van de toepassing ervan in uw kerk of bediening.Wanneer start de cursus en waarneer is het afgerond?

De cursus start in september 2021 en eindigt in mei. Het is een hybride online en groepscursus. U neemt deel aan een maandelijkse bijeenkomst met uw lokale groep (RGG) (dit kan zowel een live als een ZOOM meeting zijn) om het begrip en de verantwoording te verdiepen.Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Wat denkt u van levenslang? Nadat u zich heeft ingeschreven, heeft u ongelimiteerde toegang tot de cursus zo lang als u wilt - en met al uw apparaten.


Wat als ik niet tevreden ben met de cusus?

We zouden nooit willen dat u ontevreden bent! Als dat het geval mocht zijn dan kunt u binnen 30 dagen na de aankoop contact met ons opnemen en zullen we u het volledige bedrag terugbetalen.

Het Learning Community Programma

Toegang tot deze inhoud wordt beschikbaar na inschrijving. Om een indruk te krijgen kunt u de eerste video reeds bekijken.

  Welkom
Available in days
days after you enroll
  Cyclus 1: City Changers
Available in days
days after you enroll
  Cyclus 2: De Missionaire Persoon
Available in days
days after you enroll
  Cycle 3: City Changers
Available in days
days after you enroll
  Cycle 4: Dienend leiderschap
Available in days
days after you enroll
  Cycle 5: Strategisch inzicht
Available in days
days after you enroll
  Cycle 6: Missionair Eco-Systeem I
Available in days
days after you enroll
  Cycle 7: Missionair Eco-Systeem II
Available in days
days after you enroll
  Cycle 8: Missionaire community
Available in days
days after you enroll

Schrijf je in in de leergemeenschap


City Changers Book

De filosofie

van Urban Life / City Changers

De Bijbel is duidelijk over Gods liefde voor de stad, of het nu Babylon, Nineve of Jeruzalem is. Duizenden jaren later is Zijn liefde niet veranderd - en God roept Zijn volk nog steeds om de waarheid en zegen te spreken tot de steden van de wereld. In City Changers laat Alan Platt zien hoe we in de klaslokalen, directiekamers en marktplaatsen van onze gemeenschappen aanwezig kunnen zijn, betrokken bij de samenleving en klaar om hoop te bieden aan de gebrokenen. Alan geeft praktische antwoorden en inspiratie voor het beïnvloeden van de spirituele, sociale en culturele dimensies van waar we leven, terwijl hij zijn opmerkelijke verhaal vertelt over hoe Gods Kerk grote invloed heeft op steden over de hele wereld.

U kunt dit boek aanschaffen door een email te sturen aan [email protected]